La Generalitat posa en marxa una campanya informativa sobre la vacunació pels universitaris

L'objectiu és començar el pròxim curs acadèmic amb tots els alumnes vacunats possibles, per tal de garantir les classes presencials

Campanya de vacunació de la Generalitat
Campanya de vacunació de la Generalitat

Campanya de vacunació de la Generalitat

El Govern de la Generalitat ha posat en marxa aquest dimecres una campanya informativa sobre la vacunació dirigida als estudiants universitaris, per tal d’animar-los a vacunar-se contra la covid-19. L’objectiu, com explica la nota de premsa de l’Executiu, “és augmentar el percentatge de població universitària vacunada per tal de garantir la màxima presencialitat als campus” catalans.

Per donar suport a la campanya iniciada per Salut, el Departament de Recerca i Universitats utilitza el seu compte de les xarxes socials per difondre la informació necessària als universitaris, convidant-los a demanar cita aquest estiu per vacunar-se abans de començar el curs.

Segons el pla sectorial aprovat pel Procicat, els campus podran començar el pròxim curs acadèmic amb un 70% de presencialitat. Si el context epidemiològic ho permet, doncs, les pràctiques i les avaluacions seguiran sent presencials, i la modalitat virtual serà notablement inferior a la presencial.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides