Pedraz conclou la investigació sobre la darrera peça del cas Pujol

Resta pendent que l'Agència Tributària elabori un informe sobre les comissions rogatòries relacionades amb aquesta derivada

Oleguer Pujol
Oleguer Pujol

El jutge de l’Audiència Nacional que es va assumir la darrera etapa de la instrucció del cas Pujol, Santiago Pedraz, ha tancat la investigació sobre la darrera peça separada pendent, centrada en les operacions immobiliàries del benjamí dels Pujol Ferrusola, Oleguer.

La interlocutòria, coneguda aquest divendres, marca el final de tres anys d’investigació sobre negocis com el que va facilitar a Oleguer Pujol un presumpte cobrament de comissions per la compravenda de 1.152 sucursals del Banco Santander, als quals es va dedicar l’anomenada peça Drago, pel nom d’una societat d’Oleguer Pujol sota sospita, Drago Capital.

Ara, el jutge instructor queda a l’espera que l’Agència Tributària elabori un informe sobre les comissions rogatòries que va cursar.

Quan l’anterior instructor del cas, José de la Mata, va obrir aquesta peça fa un any, va mantenir Oleguer Pujol, el seu exsoci Luis Iglesias (gendre de l’exministre Eduardo Zaplana), i els fills del financer Javier de la Rosa, entre altres persones, imputats per pertinença a organització criminal, delicte contra Hisenda, falsedat documental i blanqueig de capitals.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides