Mor l’històric exalcalde de Gavà Dídac Pestaña

També va ser diputat al Parlament i vicepresident de Transports Metropolitans de Barcelona

Ha mort l’exalcalde de Gavà Dídac Pestaña, el qual va estar al capdavant del consistori del Baix Llobregat durant vint anys. L’històric dirigent del PSC baixllobregatí també va ser diputat al Parlament de Catalunya en la VIII legislatura i vicepresident de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha afirmat a Twitter: “Didac Pestaña, sempre en la nostra memòria. El meu condol a la seva família, amics i companys”. El president del grup parlamentari del PSC al Parlament, Salvador Illa, també a Twitter, ha dit que “ens ha deixat el company Dídac Pestaña, alcalde de Gavà entre 1985 i el 2005, i diputat al Parlament a la VIII legislatura. El meu condol i el de tot @socialistes_cat als familiars i amistats. Que la terra et sigui lleu. Descansa en pau”.

Per la seva banda, l’actual alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, ha destacat a les xarxes socials que “ha mort el qui va ser alcalde de la nostra ciutat, en Dídac Pestaña. Una gran pèrdua per a Gavà, on va deixar un llegat extraordinari. Amb un sentiment profund de tristesa i agraïment alhora, vull traslladar el meu sentit condol a la família. Descansa en pau”.

(Visited 214 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari