Pere Aragonès se sent ‘torejat’

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, estan emprenyats amb el president del govern espanyol, Pedro Sánchez. Els dos presidents havien pactat engegar la comissió bilateral abans de les vacances d’estiu, per tal de posar en marxa les negociacions de qüestions pendents i, així, deixar per al setembre la reactivació de la taula de diàleg relacionada amb el procés.

Ara, però, amb el canvi de ministres, entre ells el titular que ha de capitanejar la part espanyola d’aquestes negociacions, des de Madrid avisen que tot es pot retardar. Pere Aragonès se sent torejat per Pedro Sánchez. Alguns ja l’havien avisat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides