Els comuns ja tenen assumit que perdran

Barcelona no està satisfeta amb la gestió de la seva alcaldessa, Ada Colau, i el seu govern municipal. Així ho demostren les dades del darrer Baròmetre Municipal, l’enquesta que fa la capital catalana anualment i que, en aquesta ocasió, dona unes dades més que reveladores.

I és que el sondeig no només diu que Colau i els comuns no serien els més votats en unes eleccions municipals si se celebressin ara. Les dades donen una victòria clara a ERC i Ernest Maragall i, a més, puntuen malament l’alcaldessa. Per si no n’hi hagués prou, resulta que l’enquesta marca que el segon problema que identifiquen els ciutadans d’entre els més preocupants és la gestió del govern de Colau.

Els comuns s’escuden en públic assegurant que dins l’apartat de “gestió” hi entren moltes coses, i que un 44% dels enquestats qualifiquen de bona o molt bona aquesta gestió. Però, en privat, el drama té un volum diferent. Internament ja són moltes les veus que, després dels baròmetres i dels problemes que s’enquisten, donen ja per perdut l’Ajuntament en les pròximes eleccions.

D’entrada, no és clar si Colau voldria tornar-se a presentar; tampoc està assegurat que, si ella vol, el seu partit l’hi permeti, atès que ara té més veus crítiques que abans; i les enquestes deixen entreveure que ni en el millor dels casos podrien guanyar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Els comuns ja tenen assumit que perdran”

Deixa un comentari

Notícies més llegides