Quin exPSC es recol·loca a la Generalitat?

Fabián Mohedano
Fabián Mohedano

Fabián Mohedano, exdiputat de JxSí (2016-2017) i exmembre de la comissió executiva del PSC, és el nou president executiu de l’Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya (FPCAT), un organisme autònom amb personalitat jurídica pròpia creat per la Generalitat el passat mes de febrer.

Aquest treballòleg, que va destacar anys enrere com a promotor de la iniciativa per a la reforma horària, va ser expulsat del PSC el 2015 perquè, sent membre fundador del sector crític Avancem, havia participat en un acte relacionat amb la consulta sobiranista del 9-N organitzat per ERC, partit al qual es va acabar adherint.

Des del 2018, Mohedano havia ocupat la presidència del Consell Català de Formació Professional, i abans havia presidit el Consell Assessor per a la Reforma Horària (2015-2016), adscrit al Departament de la Presidència que aleshores, amb Artur Mas de president de la Generalitat, encapçalava Francesc Homs. Entremig, va ser diputat de JxSí, després d’haver-se quedat inicialment, com a número 33 de la llista per Barcelona, a un escó d’accedir directament al Parlament.

El nou càrrec de Mohedano també està adscrit a Presidència de la Generalitat, però alhora compta amb la participació de les conselleries d’Empresa i Treball i d’Educació. De fet, el nomenament, segons publica aquest dimecres al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC), s’ha realitzat a proposta de la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, del conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, i del conseller d’Educació, Josep Gonzàlez Cambray.

Aquesta presidència executiva, nova a la Generalitat, no apareix a les taules retributives dels càrrecs públics publicades fins ara pel govern, per la qual cosa el sou de Mohedano és una incògnita.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Quin exPSC es recol·loca a la Generalitat?”

  1. Aunque sea un/a inutil, y un/a trepa, que te cambias de chaqueta
    No hay nada para estos/as vagos/as, como tener un carnet del partido, para amorrarse a la vaca y estrujarla con un sueldazo de nuestros impuestos
    Vergüenza de elementos/as
    NO COMMENT

    Respon

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides