Quin exPSC es recol·loca a la Generalitat?

Fabián Mohedano
Fabián Mohedano

Fabián Mohedano, exdiputat de JxSí (2016-2017) i exmembre de la comissió executiva del PSC, és el nou president executiu de l’Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya (FPCAT), un organisme autònom amb personalitat jurídica pròpia creat per la Generalitat el passat mes de febrer.

Aquest treballòleg, que va destacar anys enrere com a promotor de la iniciativa per a la reforma horària, va ser expulsat del PSC el 2015 perquè, sent membre fundador del sector crític Avancem, havia participat en un acte relacionat amb la consulta sobiranista del 9-N organitzat per ERC, partit al qual es va acabar adherint.

Des del 2018, Mohedano havia ocupat la presidència del Consell Català de Formació Professional, i abans havia presidit el Consell Assessor per a la Reforma Horària (2015-2016), adscrit al Departament de la Presidència que aleshores, amb Artur Mas de president de la Generalitat, encapçalava Francesc Homs. Entremig, va ser diputat de JxSí, després d’haver-se quedat inicialment, com a número 33 de la llista per Barcelona, a un escó d’accedir directament al Parlament.

El nou càrrec de Mohedano també està adscrit a Presidència de la Generalitat, però alhora compta amb la participació de les conselleries d’Empresa i Treball i d’Educació. De fet, el nomenament, segons publica aquest dimecres al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC), s’ha realitzat a proposta de la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, del conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, i del conseller d’Educació, Josep Gonzàlez Cambray.

Aquesta presidència executiva, nova a la Generalitat, no apareix a les taules retributives dels càrrecs públics publicades fins ara pel govern, per la qual cosa el sou de Mohedano és una incògnita.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Quin exPSC es recol·loca a la Generalitat?”

 1. Aunque sea un/a inutil, y un/a trepa, que te cambias de chaqueta
  No hay nada para estos/as vagos/as, como tener un carnet del partido, para amorrarse a la vaca y estrujarla con un sueldazo de nuestros impuestos
  Vergüenza de elementos/as
  NO COMMENT

  Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

 1. Pulsa el icono del adblocker
 2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
 3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.