RTVE posa Oriol Nolis al capdavant del centre territorial de Catalunya

La periodista Soraya Rodríguez dirigirà Ràdio 4, la ràdio en català de RNE a Catalunya

El periodista Oriol Nolis és el nou director de Ràdio Televisió Espanyola (RTVE) a Catalunya després del seu nomenament aquest dilluns. Nolis, que va néixer a Barcelona el 1978, és llicenciat en Dret i Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra i treballa com a periodista a RTVE des del 2005 treballant tant als estudis de Sant Cugat del Vallès com als centrals de Torrespaña a Madrid.

Oriol Nolis ha estat reporter de Catalunya Avui, presentador dels informatius territorials de RTVE a Catalunya en les franges de migdia, vespre i caps de setmana, i ha estat presentador del Canal 24 Horas i del Telediario de TVE. Nolis va presentar també El Debate de La 1.

Per la seva banda, la periodista Soraya Rodríguez és la nova directora de Ràdio 4, l’emissora en català de Ràdio Nacional d’Espanya (RNE) a Catalunya. Rodríguez, que va néixer a Sabadell el 1977, és llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i ha estat sotsdirectora dels Serveis Informatius de RNE a Catalunya des del 2015. Anteriorment havia estat redactora d’informatius de RTVE a Catalunya, editora adjunta de La 2 Noticias i redactora de RNE a Catalunya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides