Els presos sortiran finalment de la presó aquest dimecres al migdia

Amb l'indult ja publicat al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE)

Els nou presos independentistes sortiran demà de la presó en la qual compleixen condemna a partir de les 12.00 hores i seran rebuts per membres del Govern i diputats, un cop sigui efectiu l’indult parcial que ha aprovat aquest dimarts el govern espanyol.

Segons han informat a Efe fonts dels partits independentistes, està previst que els presos del procés abandonin definitivament la presó a partir de demà al migdia amb l’indult ja publicat al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) i després que el rei Felip VI hagi firmat aquesta tarda l’indult aprovat pel govern de Pedro Sánchez.

Les mateixes fonts avancen que és previst que, un cop en llibertat, els presos facin declaracions públiques.

L’excarceració dels presos ha motivat al llarg d’aquest dimarts nombrosos rumors sobre si podria avançar-se la sortida i si el Tribunal Suprem podria dictar l’excarceració sense esperar-se que estigués publicat en el BOE, extrem que finalment ha quedat descartat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.