Quin exdiputat proposa retenir Pedro Sánchez al Liceu?

L'exlíder de Podem a Catalunya, Albano-Dante Fachín
L'exlíder de Podem a Catalunya, Albano-Dante Fachín

L'exlíder de Podem a Catalunya, Albano-Dante Fachín

La concessió dels indults als presos independentistes es troba al centre de la polèmica entre els que consideren que són insuficients i reclamen l’amnistia, i els que s’hi oposen perquè consideren que es tracta d’una traïció a Espanya. Sigui com sigui, el president Pedro Sánchez està disposat a seguir endavant amb aquesta mesura i el pròxim dilluns estarà al Gran Teatre del Liceu per defensar els indults en un gran acte amb 300 convidats.

Quan ha conegut la notícia, l’exlíder de Podem Albano-Dante Fachín ha manifestat a Twitter que el president espanyol “no hauria de poder entrar. I si entra, no hauria de poder sortir”, proposant així retenir Pedro Sánchez al Liceu amb motiu de la conferència.

Des de la seva expulsió de Podem, Fachín ha destacat com un dels perfils més afins a l’independentisme provinents dels comuns i Podem, i s’ha mostrat en nombroses ocasions contrari a les visites del president Sánchez a Catalunya.

L’exlíder de Podem i exdiputat de Catalunya Sí Que Es Pot ha plantejat una convocatòria “per plantar cara a aquests indesitjables”, i ha descrit la presència de Sánchez al territori català com un “passeig colonial”. Fachín, que va néixer a l’Argentina i té arrels familiars a Galícia i Andalusia, fa més de tres dècades que viu a Catalunya.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides