2 milions de vacunats a Catalunya

Salut declara només tres morts en un dia per coronavirus

Ja hi ha més de dos milions de persones a Catalunya completament immunitzades contra el coronavirus. En concret, segons l’últim balanç del Departament de Salut, 2.012.019 catalans han rebut la pauta completa de la vacuna. A més: 3.292.199 han rebut la primera dosi del fàrmac.

Tot plegat, el dia que el Departament de Salut ha declarat 658 nous casos de covid-19 confirmats per PCR o TA en les darreres 24 hores i tres morts. Això eleva el total de casos en tota la pandèmia a 634.664 i les defuncions a 22.222, segons el darrer balanç de la conselleria. A més, hi ha 7 crítics menys a les UCI i el total ara és de 181. Els ingressats a planta cauen fins a 510, 44 menys.

Pel que fa a la velocitat de propagació, s’incrementa dues centèsimes fins a 0,93, mentre que el risc de rebrot baixa en dos punts, fins a 88. La incidència acumulada a catorze dies també es redueix, mantenint-se per sota de 100. Passa de 99,83 a 96,01. El 3,35% de les proves de la darrera setmana han donat positiu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.