Qui considera que Dolors Sabater, Carme Forcadell i Laura Borràs són ‘les Ayuso catalanes’?

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso

Alfons López Tena. L’ex-diputat de Solidaritat Catalana per la Independència i ex-vocal del Consell General del Poder Judicial a proposta de CiU ha afirmat en una entrevista al digital eltribu.cat que a Catalunya tenim personatges polítics equivalents a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso. “Dolors Sabater, Carme Forcadell, Laura Borràs, són absolutament Ayusos catalanes!”, segons ell.

En la mateixa entrevista, López Tena afirma que Oriol Junqueras és el personatge més sinistre del procés. “És el més cínic de tots. Junqueras té el mateix objectiu que tots els altres,  però al seu cas s’hi sumen una sèrie de mancances personals que el fan especialment, diguem-ne, ansiós. I deixem-ho en ansiós. A partir d’aquí, tot ho fa en funció de col·locar-se ell. I així com alguns altres personatges del Procés actuen amb una certa elegància, Junqueras ho fa com un Latin King. És mala persona, traïdor, mentider i apunyala per l’esquena, com et poden dir tots els que han tractat amb ell”, s’esplaia contra el president d’ERC.

López Tena, que és notari de professió, es nega a explicar a què es dedica actualment i assegura que Catalunya està més a prop de l’extinció que de la independència.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.