Qui considera que Dolors Sabater, Carme Forcadell i Laura Borràs són ‘les Ayuso catalanes’?

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso

Alfons López Tena. L’ex-diputat de Solidaritat Catalana per la Independència i ex-vocal del Consell General del Poder Judicial a proposta de CiU ha afirmat en una entrevista al digital eltribu.cat que a Catalunya tenim personatges polítics equivalents a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso. “Dolors Sabater, Carme Forcadell, Laura Borràs, són absolutament Ayusos catalanes!”, segons ell.

En la mateixa entrevista, López Tena afirma que Oriol Junqueras és el personatge més sinistre del procés. “És el més cínic de tots. Junqueras té el mateix objectiu que tots els altres,  però al seu cas s’hi sumen una sèrie de mancances personals que el fan especialment, diguem-ne, ansiós. I deixem-ho en ansiós. A partir d’aquí, tot ho fa en funció de col·locar-se ell. I així com alguns altres personatges del Procés actuen amb una certa elegància, Junqueras ho fa com un Latin King. És mala persona, traïdor, mentider i apunyala per l’esquena, com et poden dir tots els que han tractat amb ell”, s’esplaia contra el president d’ERC.

López Tena, que és notari de professió, es nega a explicar a què es dedica actualment i assegura que Catalunya està més a prop de l’extinció que de la independència.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides