Festes al carrer per celebrar la fi del toc de queda i de l’estat d’alarma

La Guàrdia Urbana ha desallotjat 6.500 persones en 31 espais de Barcelona aquesta matinada

Aglomeracions al carrer

Milers de persones han sortit aquesta nit al carrer d’arreu de Catalunya per celebrar el final del toc de queda. L’eufòria es desfermava al punt de la mitjanit, l’instant en què ha decaigut l’estat d’alarma i s’ha posat punt final a sis mesos pendents del rellotge per tornar a casa abans de les deu. Arreu del país hi ha hagut trobades i festes per celebrar-ho, i en alguns llocs s’ha fet un compte enrere com si es tractés de Cap d’Any, amb petards i coets.

A Barcelona és on s’han vist més aglomeracions, sobretot concentrades a la zona del Born, el Passeig Lluís Companys, les platges, Sarrià i la Vila de Gràcia. Trobades massives que, en alguns casos, no han acabat fins ben entrada la matinada amb actuacions policials per desallotjar les festes. S’han desallotjat al voltant de 6.500 persones de 31 espais diferents de la ciutat.

Fora de Catalunya, les festes més massives s’han concentrat a Madrid, on ja no hi ha cap limitació en les trobades socials. A tot l’estat, només quatre comunitats mantenen el toc de queda: les Balears, el País Valencià, Navarra i les Canàries.

A qui no han agradat gens les imatges d’aquesta nit és al sector sanitari. El president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, ha avisat que està “molt preocupat” per les trobades massives de gent als carrers.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.