JxCat omet el llibre de Torra entre les seves recomanacions per Sant Jordi

Els llibres de Puigdemont, Borràs, Turull, Rull, Forn, Tremosa, Puigneró i fills de presos del procés, en canvi, sí que els promociona

Els llibres que JxCat recomana per Sant Jordi
Els llibres que JxCat recomana per Sant Jordi

Junts per Catalunya no inclou entre la dotzena de llibres que recomana per Sant Jordi Les hores greus. Dietari de Canonges, l’obra recentment publicada on l’expresident Quim Torra relata la seva experiència al capdavant del govern de la Generalitat durant la pandèmia de la covid-19, en particular el període que va estar confinat a la Casa dels Canonges.

Aquesta selecció, en canvi, inclou dos volums del també expresident Carles Puigdemont -de la sèrie M’explico-, així com llibres de la presidenta del Parlament, Laura Borràs, dels consellers Ramon Tremosa i Jordi Puigneró, dels exconsellers Josep Rull, Jordi Turull, Joaquim Forn i Meritxell Borràs, del diputat i advocat de Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, i de la diputada Mònica Sales.

També hi apareix Abans ningú deia t’estimo, un llibre signat per Anna i Beta Forn, Laura i Marta Turull, i Oriol Sànchez, que són fills d’alguns dels dirigents del procés que van ser condemnats per sedició i estan empresonats.

Segons La Vanguardia, d’altra banda, Torra no ha confirmat la seva assistència a la presentació conjunta de l’audiollibre de Puigdemont, Els dies clau, i del llibre de Puigneró El 5è poder, a la qual sí que s’espera l’assistència d’un altre expresident, Artur Mas.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides