Malestar a Interior pel descontrol de les festes a les cases particulars

Aquest cap de setmana, de nou amb confinament, s'han posat més de 2.500 multes per no complir les restriccions

Aquest cap de setmana, de nou amb confinament comarcal, s’han posat més de 2.500 multes per no complir les restriccions. Gairebé mil han estat per saltar-se el toc de queda. El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, admet que, tot i les restriccions, han augmentat les festes il·legals tant a locals com a cases particulars i que se’ls fa molt difícil de controlar.

“A nivell de seguretat ens preocupa un cert augment de festes il·legals, en domicilis particulars sense control de distància ni mascareta. Les darreres setmanes hi ha hagut un augment d’aquests botellons particulars”, lamenta Sàmper.

Sàmper reconeix que és complicat poder entrar en un domicili quan el motiu són infraccions que acaben en multes, que poden ser, això sí, importants. Cal destacar que de les multes que s’han posat a Catalunya, només se n’havien cobrat 150.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides