Vergés fa una crida a teletreballar a casa després de Setmana Santa

La consellera reclama reduir al màxim la interacció social i complir totes les mesures

Alba Vergés
Alba Vergés

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha fet aquest diumenge una crida a la ciutadania perquè es quedi a casa teletreballant després de Setmana Santa: “Hauria de ser una autoexigència”. “Hem de reduir al màxim les interaccions socials, fer teletreball, que no tornem de cop i volta a fer-ho tot de cop perquè això és un impacte en l’epidèmia i està les nostres mans poder-lo impedir en un moment que estem en creixement, que no és intens”.

Les declaracions de Vergés reforcen la crida que ja va fer ahir dissabte el secretari general de Salut, Marc Ramentol, en el mateix sentit d’ampliar el teletreball, però garantint la mobilitat lligada al retorn a l’escola després de les vacances.

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha dit que el Prociat es reunirà demà i que l’aposta és per no tocar mesures i en cas de fer-ho s’aplicarà el que consideri Salut.

Vergés, que ha visitat un punt de vacunació del Raval de Barcelona, ha tornat a dir que no vol especular amb les mesures. “No s’ha de dir el futurible, sinó el que s’ha de fer avui, que és reduir interaccions socials tant com puguem: cuidar el sistema de salut i controlar aquesta pandèmia està en mans de tothom”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.