Els indicadors de la covid continuen empitjorant en plena Setmana Santa

La velocitat de contagi i el risc de rebrot es mantenen a l'alça a Catalunya, segons les darreres dades de Salut

La propagació del virus continua creixent a Catalunya, on el risc de rebrot és ja de 208 punts, set més que el dia anterior, mentre que en les últimes 24 hores s’han diagnosticat 1.211 nous contagis i s’han confirmat 26 morts per covid.

Segons les dades epidemiològiques actualitzades aquest divendres pel Departament de Salut, avui hi ha 1.402 pacients de covid hospitalitzats, 29 menys que la vigília, dels quals 416 estan greus a l’UCI, cinc més que el dia anterior, amb la qual cosa es manté una pressió hospitalària alta.

La velocitat de propagació de la malaltia (Rt) també augmenta i avui és d’1,08, que indica una expansió del virus que fa témer a les autoritats sanitàries una quarta onada de la pandèmia.

Mentrestant, la vacunació prem l’accelerador. En el darrer dia s’han administrat 55.149 vacunes i ja són 986.514 els catalans vacunats amb almenys una dosi. En concret, les persones que ja han rebut les dues dosis pugen fins a les 442.487.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides