El govern espanyol permet la mobilitat de Catalunya amb Andorra

L'única condició és complir amb les restriccions sanitàries vigents a la localitat de destinació

El govern espanyol ha confirmat al d’Andorra que es permet la mobilitat entre els dos territoris, segons ha explicat el ministre portaveu de l’Executiu andorrà, Eric Jover, aquest dimecres en roda de premsa.

Jover ha detallat que hi ha hagut un canvi en la interpretació de la norma, i que s’entén que “qualsevol resident espanyol pot venir a Andorra”, i viceversa, així que els residents andorrans poden viatjar a territori espanyol.

La condició és complir amb les restriccions sanitàries vigents a la localitat de destinació, ha exposat el ministre portaveu, que ha recordat que el context actual és d’una crisi “canviant i dinàmica”, en el qual les normes s’adapten a cada moment.

Des del 8 de febrer, Andorra estava assimilada amb la comarca de l’Alt Urgell (Lleida), amb el que es permetia la mobilitat entre aquests dos territoris com si es tractés de la mateixa comarca.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides