Vergés descarta avançar el toc de queda a les 20h per Setmana Santa

La consellera de Salut també aprofita per carregar contra el govern central: “Sempre es desperten per vacances”

La consellera de Salut, Alba Vergés
La consellera de Salut, Alba Vergés

La consellera de Salut en funcions, Alba Vergés, ha refusat avançar el toc de queda a les 20h per Setmana Santa després que la ministra de Sanitat, Carolina Darias, hagi sondejat algunes comunitats autònomes perquè les activitats no essencials tanquin abans durant aquesta setmana festiva.

En una entrevista a Catalunya Ràdio, Vergés, però, ha dit que esperarà aquesta tarda a la reunió del Consell Interterritorial de Salut per prendre una decisió, ja que vol saber quina és la proposta del Ministeri i “amb quina intenció, per controlar què i per quins dies”. Tot i això, no s’ha mostrat partidària que el toc de queda nocturn comenci a les 20h.

D’altra banda, la titular catalana de Salut ha aprofitat per carregar contra el govern central: “Sempre es desperten per vacances, és a dir, hem de gestionar sempre nosaltres, i per Nadal i per Setmana Santa es desperten i volen que coordinem unes quantes coses.”

(Visited 117 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari