Per què es queixa de la caixa de solidaritat un candidat de Junts?

Albert Donaire
Albert Donaire

Albert Donaire, el mosso que va entrar a la llista electoral de Junts després de l’acord que la formació puigdemontista va tancar amb Demòcrates, assegura que s’ha vist “abocat” a iniciar una campanya de micromecenatge per defensar-se als jutjats del que ell anomena “les denúncies de l’espanyolisme i de l’excaporal Alcolea”.

El conegut estira-i-arronsa amb la caporala dels Mossos Imma Alcolea ha destapat el malestar de Donaire amb el funcionament de la caixa de solidaritat, la via habilitada per l’independentisme per captar fons per defensar dirigents i activistes encausats, i per pagar-los les sancions econòmiques.

Donaire ha assegurat a Twitter que ha contactat amb l’ANC per poder rebre suport econòmic, però lamenta que “la caixa de solidaritat no cobreix determinades actuacions i considera que això és un afer personal. És a dir, que l’obsessió d’aquesta senyora sembla que me l’he de menjar jo sol“.

Aquest mosso, que era el rostre de la sectorial de l’ANC Mossos per la República abans d’esdevenir el 39è de la llista de Junts per Barcelona, assegura que “aquesta gent -en referència als seus adversaris judicials- obre totes les vies buscant un desgast anímic i econòmic en tots els sentits. I els hi surt tot gratis, perquè segons presumeixen, poden parlar amb fiscals que sembla que els hi arreglen tot”.

Ara, Donaire segueix les passes de la seva enemiga pública, Imma Alcolea, la qual va activar una campanya de micromecenatge el passat mes de desembre per defensar-se del mateix Donaire i d’un recurs presentat per la Generalitat davant del Tribunal Suprem.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.