Mor Jordi Cornet, exsecretari general del PP de Catalunya

El també exdelegat de l'Estat a la Zona Franca tenia 56 i patia càncer

Jordi Cornet, un històric dirigent del PPC ha mort la matinada d’aquest divendres als 56 anys a causa d’un càncer. Cornet va ocupar els càrrecs de secretari general del PPC, diputat dels populars al Parlament de Catalunya, regidor a l’Ajuntament de Barcelona, delegat de l’Estat al Consorci de la Zona Franca i president del Barcelona Meeting Point.

El president del PPCAlejandro Fernández, ha escrit a Twitter: “Avui ens ha deixat Jordi Cornet, que va ser secretari general del nostre Partit. Un magnífic polític, però sobretot, un home de Bé que va demostrar un coratge i una força admirables”.

L’alcalde de Badalona, el popular Xavier García Albiol, també a Twitter ha escrit: “El meu record per Jordi Cornet que va ser secretari general del PPC i un gran amic que va estar a les verdes i a les madures. Un home de grans conviccions que se n’ha anat massa aviat”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides