Roldán i Parera són mal vistes pels quadres del PP català

Els resultats electorals del PP no van ser precisament bons el 14-F. Aspiraven a recuperar el grup parlamentari i, dels quatre diputats que tenien, en van perdre un. Per fer més profunda la ferida, Alejandro Fernández és l’únic dels tres que realment és del PP.

En la seva estratègia d’intentar captar vots de Cs, el partit va col· locar de número dos l’excandidata de Ciutadans Lorena Roldán, i la regidora del partit de Manuel Valls, Eva Parera, de número tres. Resultat: els populars només tenen un diputat i no poden fer-lo dimitir perquè és l’única cara visible que tenen ara amb càrrec. Això, juntament amb vells retrets dels quadres intermedis del partit a les dues diputades per com van fer campanya, fan que ara estiguin molt mal vistes. Tant, que ja hi ha qui els demana que no agafin l’acta de diputades.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides