Els 20.663 vots per correu acabaran sent decisius en les eleccions a la presidència del Barça

Els tres candidats, Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa han votat animant els socis a participar-hi

El FC Barcelona ha anunciat les primeres xifres de participació en les eleccions a la presidència que estan celebrant aquest diumenge 7 de març. El president de la mesa electoral, Ricardo Muñoz, i el de la Junta Electoral, Xavi Guixeras, han comparegut davant els mitjans de comunicació per informar que, a les 11, 5.867 socis culers, un 5,3% del cens, havien exercit el seu dret a vot.

Cal recordar que, al marge de tots els socis que durant aquest diumenge acudiran als diferents punts de votació, divendres passat van arribar al Camp Nou un total de 20.663 vots per correu. Tots els sobres van ser repartits en les seves respectives taules, ja que el Barça va decidir comptabilitzar al mateix temps totes les paperetes, independentment de la modalitat de sufragi. En aquest moment, en conseqüència, ja han votat 26.529 persones, un 24,05% del cens electoral.

L’alta participació de vots per correu fa que aquests 20.663 vots acabin sent decisius a l’hora de triar el president del FC Barcelona, i que puguin donar una sorpresa davant dels pronòstics que hi ha actualment sobre la taula.

De moment, totes les taules estan funcionant correctament i sense cap problema. No hi ha cues ni aglomeracions i s’estan seguint tots els protocols electorals. Està previst que el club blaugrana vagi actualitzant la xifra al llarg del dia, en funció del desenvolupament de la jornada.

D’altra banda, els tres candidats, Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa, han votat a primera hora animant i desitjant que hi hagi una participació tan elevada com sigui possible. També han votat jugadors del FC Barcelona, com ara el capità Leo Messi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides