Perquè ha amenaçat Ramon Cotarelo amb plegar?

Tuit on Ramon Cotarelo discrepa d'Elsa Artadi

Perquè no vol que els comuns entrin en un govern en el qual hi estigui JxCat. Ha anunciat en un tuit que plegarà si això passa. Ho ha fet després de llegir unes declaracions de la vicepresidenta de JxCat, Elsa Artadi, en les quals deia que “qui vulgui es podrà sumar a l’acord de legislatura que tanquem amb ERC i CUP”. En un missatge a Twitter, Ramon Cotarelo, catedràtic emèrit de Ciència Política i home fins ara fidel a Carles Puigdemont, ha replicat Artadi dient: “Això què significa? Que En Comú Podem entraria al govern un cop l’acord tancat? Si l’acord entre JuntsxCat, Esquerra i la CUP es tanca, per a que fan falta el comuns? No intenteu enganyar a la gent que està tothom molt cremat”.

En un altre missatge ha afirmat que “Si JuntsxCat entra en un govern amb En Comú Podem legitimarà la farsa de Junqueras: un govern ‘soberanista’; és a dir, un govern mesell dels espanyols. I serà la fi de l’independentisme. De la immersió lingüística. De la llengua. De la cultura. De Catalunya”.

I finalment ha amenaçat: “Si JuntsxCat forma govern amb els d’En Comú Podem haurà claudicat. I, si claudica, jo plego. El que volen no és que nosaltres pleguem; és que Junts claudiqui”.

(Visited 9.217 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Perquè ha amenaçat Ramon Cotarelo amb plegar?”

  1. Té raó, totalment d’acord. I perquè posar un altre si amb tres ja són majoria, i si amb dos fos majoria doncs dos, i si un majoria doncs un.

    Respon

Feu un comentari