Quin candidat de JxCat no va tenir clar fins l’1 de febrer que havia de votar Laura Borràs?

Jordi Ferres, entrevistat al programa 'Més 324', de TV3

Jordi Ferres Valcarce. Ocupa el lloc número 77 de la llista de Barcelona de JxCat. El dia 1 de febrer va escriure aquest tuit: “Fa temps que el meu interès està en analitzar si cada proposta ens acosta o ens allunya del MANDAT DE L’1-OCT… i després dels debats televisius i meetings d’aquest finde, ho tinc molt clar: VOTAR JXCAT I VOTAR LAURA BORRÀS ÉS L’ÚNICA GARANTIA PER FER EFECTIU DIT MANDAT”. Sort que els debats i actes electorals van confirmar el seu suport a JxCAT perquè si no hauria estat un problema trobar-se a la seva candidatura. El 12 de desembre havia participat en un vermut on line amb la candidata número 2 de JxCAT però es veu que no va esvair els dubtes que tenia fins l’1 de febrer.

Jordi Ferres és un advocat i economista que va ser un dels socis fundadors de l’Associació Atenes Juristes pels Drets Civils. Al portal d’Internet d’aquesta entitat es presenta com “una associació sense ànim de lucre germinada la tardor del 2017 i legalment constituïda el març de 2018, que aplega juristes compromesos en la defensa dels drets civils i polítics de les persones i dels col·lectius del nostre país”. Té com a finalitat “lluitar contra la regressió que estan patint al nostre país els drets i les llibertats fonamentals de les Persones, dels Ciutadans, dels Col·lectius i dels Pobles”. A Linkedin diu que dedica una jornada parcial a l’Associació Atenes i que va ser vicepresident durant dos anys de la Cooperativa Catalana de Serveis Financers. TV3 li ha donat força canxa aquests darrers anys.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides