Els Mossos ja tenen l’ordre de detenció contra el raper Hasél

L'Audiència Nacional ja ha emès l'ordre i la policia catalana podria detenir-lo en qualsevol moment

L’Audiència Nacional ja ha emès l’ordre de detenció contra Pablo Hasél. A partir d’aquí, els Mossos podrien arrestar-lo en qualsevol moment. El Tribunal ha confirmat l’execució de la condemna aquesta tarda, després que Hasél no es presentés voluntàriament a la presó dins del termini que va acabar divendres. L’ordre de detenció és necessària perquè la policia el pugui detenir.

Aquest matí, el cantant i un grup d’estudiants i activistes que li donen suport s’han tancat al rectorat de la Universitat de Lleida (UdL) per protestar contra l’ordre d’empresonament i per dificultar que la policia detingui el raper. Durant la tarda i el vespre, fins a unes 400 persones s’han concentrat a l’entrada de l’edifici per exigir la llibertat d’Hasél.

Des de dins de la tancada han bloquejat les entrades al rectorat amb bancs i altres mobles, i han demanat menjar, aigua i sacs de dormir per passar-hi la nit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides