Per què s’ha enfadat el politòleg Ramón Cotarelo?

Ramón Cotarelo
Ramón Cotarelo

Perquè havia de ser entrevistat el passat dimarts al programa de política juvenil Opina Youth de Teve.cat (s’emet a través de la televisió digital terrestre en 8 demarcacions locals catalanes i també per internet), però finalment el programa va decidir no convidar-lo perquè “les novetats en el món de la política manen”. En aquest sentit, Opina Youth ha explicat, en un comunicat, que convidaran a Cotarelo després de les eleccions catalanes del proper 14 de febrer.

No obstant això, aquest politòleg, ferm defensor de Carles Puigdemont i de JxCat, ha insinuat en una piulada que Teve.cat l’havia censurat: “Fa uns dies em trucan de Tevecat per fer-me una entrevista avui a les 19:00. Em preparo, reorganitzo el meu horari de treball i 5 minuts abans em diuen (i perquè he preguntat) q no seré al programa al q ells m’havien convidat. Però a Catalunya no hi ha censura; no hi ha feixisme”. Més tard, Cotarelo ha carregat contra ERC, a qui ha titllat de “feixistes” i a qui atribueix habitualment que els mitjans públics catalans no el convidin de tertulià: “A propòsit del nou vet i censura als mitjans controlats pels feixistes d’ERC. Al programa a que m’havien convidat i del que em van excluir, han insinuat que era jo qui no hi havia pogut o volgut anar. Veu com són feixistes?”.

En el mateix comunicat, Teve.cat i Opina Youth afirmen que “són l’antítesi de la censura” i que “en cap cas s’ha censurat” a Cotarelo. Per tot plegat, demanen al també catedràtic de Ciència Política que retiri la seva piulada perquè “equiparar un canvi de tema d’última hora amb la censura i amb el feixisme és una banalització total d’ambdós conceptes” o que faci una “rectificació que reflecteixi la realitat.”

Opina Youth, que s’emet de dilluns a divendres, és un programa de debat on hi participen les diferents joventuts polítiques de Catalunya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides