L’Ajuntament de Barcelona fa una crida als seus funcionaris perquè facin de voluntaris el 14-F

Els treballadors municipals que col•laborin el dia de les eleccions vetllaran pel compliment de les mesures sanitàries i seran remunerats amb entre 200 i 220 euros

Eleccions

L’Ajuntament de Barcelona ha fet una crida massiva als funcionaris municipals perquè siguin voluntaris el dia de les eleccions. L’objectiu, en aquest sentit, és que donin un cop de mà en tasques com vetllar per la distància de seguretat a les cues, controlar que els votants duguin la mascareta ben posada, recordar als electors que s’han de desinfectar les mans abans d’entrar o netejar els col·legis electorals.

Segons avança La Vanguardia, l’excepcionalitat d’aquests comicis, marcats per la pandèmia del coronavirus, ha obligat al consistori de la capital catalana a emprendre aquesta mesura amb la finalitat de garantir un dispositiu segur tant pels 1.099.268 barcelonins amb dret a vot com pels membres de les meses.

L’ajuntament remunerarà amb entre 200 i 220 euros als funcionaris que acceptin col·laborar en aquestes tasques el dia dels comicis.

D’altra banda,  La Vanguardia també subratlla que en aquestes eleccions, i causa de la covid-19, hi haurà 126 nous equipaments que s’utilitzaran com a col·legis electorals. D’entre aquests nous espais, destaquen 10 mercats municipals i 23 pavellons esportius. Tot i això, en els barris amb més densitat de població i menys equipaments, el consistori habilitarà carpes provisionals.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides