L’Ajuntament de L’Hospitalet es persona en el cas del Consell Esportiu

La moció d'ERC ha comptat també amb els vots del PSC, principal afectat en el presumpte cas de corrupció

Imatge de l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, en roda de premsa aquest 13 de juliol de 2020. (Horitzontal)

El ple de l’Ajuntament de l’Hospitalet ha aprovat per unanimitat la moció presentada per ERC per tal que el consistori es presenti com a acusació particular en el cas del Consell Esportiu “per defensar els interessos de la institució, de l’esport a la ciutat i dels veïns i veïnes”.

La moció va ser rebutjada el passat juny. Aquest dimecres, en canvi, ha comptat també amb els vots del PSC, partit que governa la ciutat i principal afectat en aquesta investigació. Amb aquest acord es preveu la creació d’una comissió per estudiar la documentació del Consell Esportiu relacionada amb les subvencions que l’entitat ha rebut del consistori.

En el mateix ple, Cristóbal Plaza, un dels regidors del PSC investigats en el cas, ha fet efectiva la seva renúncia com a responsable de la regidoria d’Esports per “facilitar la investigació”. El substituirà Iman Aisa Abdellaoui.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides