EL ‘CUNYAT’ I LAPORTA CAVALQUEN JUNTS DE NOU

Alejandro Echevarria, ex cunyat de Joan Laporta, ha reaparegut en aquestes eleccions a la presidència del FC Barcelona disset anys després d’haver estat vinculat al club enmig d’una gran tempesta mediàtica a causa de la seva pertinença a la Fundació Francisco Franco. El ‘cunyat’, com se’l coneixia pel club i el cercle de poder barcelonista, va fer carrera com a membre de l’atenció al jugador al vestidor de Frank Rijkaard al qual va tenir accés gràcies al fet que Joan Laporta el va amagar allà després de la seva sonada dimissió.

Quan semblava que les relacions familiars s’havien trencat pels escàndols extramatrimonials del president blaugrana i, finalment, del seu divorci de Constanza Echavarria, han sorprès les trucades d’Alejandro a la recerca de diners i de directius per a la campanya de Laporta.

Alejandro s’ha posat en contacte amb diferents empresaris i amics per captar-los a favor de la precandidatura de Laporta. Per a sorpresa i esglai d’aquests contactes, un dels arguments esgrimits per Alejandro Echevarria ha estat, sorprenentment, que “el meu cunyat ja no és independentista”, referint-se a Joan Laporta, obsessionat ara a esborrar aquest passat o aquesta etiqueta de la qual tant ha presumit i, com saben els seus, només intenta amagar. Li va jugar en contra en les altres eleccions i ara a fins i tot el seu ‘cunyat’ s’ha cregut aquest nou perfil. En qualsevol cas, tots dos cavalquen de nou camí de noves oportunitats i un horitzó infinit de negocis. Una sola ideologia els manté units.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari