Purga implacable dels militants del PDECat que no han plegat

El trencament entre JxCat i el PDECat, amb Carles Puigdemont empenyent com el que més perquè tothom a l’espai prengui partit per uns o pels altres i deixant clar que és incompatible estar amb els uns i amb els altres a la vegada, tindrà més conseqüències que la simple concurrència de les sigles a les eleccions. I és que al líder de JxCat se li ha ficat entre cella i cella que ha de purgar a tothom que té un càrrec gràcies al que abans era un sol espai i ara ha decidit restar fidel al PDECat.

Així, càrrecs menors dels departaments del Govern, assessories en conselleries i petites ciutats, i fins i tot consellers municipals de Barcelona s’han quedat sense el seu càrrec –i per tant, la seva feina– per
no haver-se passat al JxCat de Puigdemont. Des dels entorns d’alguns dels afectats asseguren que molts que estaven en la mateixa situació han acabat deixant el PDECat i marxant cap a JxCat només per no perdre la feina. L’amenaça de perdre un càrrec de designació per no seguir el líder diuen ells que funciona. I és que, en política, quan hi ha llocs de treball per repartir, de la mateixa manera que arriben poden acabar caient.

(Visited 248 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari