Purga implacable dels militants del PDECat que no han plegat

El trencament entre JxCat i el PDECat, amb Carles Puigdemont empenyent com el que més perquè tothom a l’espai prengui partit per uns o pels altres i deixant clar que és incompatible estar amb els uns i amb els altres a la vegada, tindrà més conseqüències que la simple concurrència de les sigles a les eleccions. I és que al líder de JxCat se li ha ficat entre cella i cella que ha de purgar a tothom que té un càrrec gràcies al que abans era un sol espai i ara ha decidit restar fidel al PDECat.

Així, càrrecs menors dels departaments del Govern, assessories en conselleries i petites ciutats, i fins i tot consellers municipals de Barcelona s’han quedat sense el seu càrrec –i per tant, la seva feina– per
no haver-se passat al JxCat de Puigdemont. Des dels entorns d’alguns dels afectats asseguren que molts que estaven en la mateixa situació han acabat deixant el PDECat i marxant cap a JxCat només per no perdre la feina. L’amenaça de perdre un càrrec de designació per no seguir el líder diuen ells que funciona. I és que, en política, quan hi ha llocs de treball per repartir, de la mateixa manera que arriben poden acabar caient.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.