Nou dard de Tremosa a Aragonès

El conseller d'Empresa diu que Vicepresidència potser desconeix l'activitat inversora d'Avançsa
Ramon Tremosa
Ramon Tremosa

L'anunci de la creació d'un fons d'inversió de 200 milions per part del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda de la Generalitat és "una gran notícia per al sector empresarial i econòmic català", segons el conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa (JxCat), que ha aprofitat el comentari d'aquesta novetat, aixó sí, per adreçar un altre toc al vicepresident i president català interí, Pere Aragonès (ERC).

Tremosa, en el mateix tuit on valora el nou fons, ha afegit que "potser a Vicepresidència, però, desconeixen que això ja ho està fent la Generalitat de Catalunya des de fa molts anys, a través de l'empresa pública Avançsa, amb un pressupost de 15 milions d'euros aquest 2020".

Aquest ha estat el primer missatge d'una sèrie de tres tuits publicada pel conseller d'Empresa, on interpel·la directament Aragonès citant el seu compte de Twitter. En el segon, Tremosa afirma: "Podem estalviar als contribuents el cost del concurs públic anunciat, transferint els 100 milions a Avançsa".

"Durant els 35 anys de vida, Avançsa ha co-invertit conjuntament amb capital privat a desenes d'empreses d'alt valor afegit en fase de creixement o de consolidació", ha afegit també el conseller. Per últim, Tremosa ha citat diversos "projectes i empreses d'èxit" que "han pogut créixer, crear llocs de treball i riquesa gràcies al suport d'Avançsa i d'Empresa".

Durant la seva primera entrevista com a conseller, aquest mes de setembre, Tremosa ja va dirigir un retret a Aragonès quan li van demanar sobre allò que ell podia aportar com a nou membre del govern català. En concret, va respondre que "m'hauria agradat que el vicepresident Pere Aragonès també fes costat al president de Catalunya defensant que necessitem ara diners, per exemple, per donar una paga extra al personal sanitari". "No ho ha fet. Que jo sàpiga, públicament, no. Ja va tard, el vicepresident, amb això", va reblar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides