Díaz Ayuso recomana als madrilenys que viatgin a Catalunya

La presidenta madrilenya també respon a Torra que “Catalunya és Espanya li agradi o no”
Isabel Díaz Ayuso
Isabel Díaz Ayuso

Isabel Díaz Ayuso, la presidenta de la Comunitat de Madrid, ha replicat aquest dilluns les paraules amb què el president català, Quim Torra, havia recomanat no desplaçar-se a terres madrilenyes. Díaz Ayuso ha manifestat a TVE que “recomano i he recomanat a la gent que segueixi anant a Catalunya, que segueixi donant suport als catalans, i que ho fem amb les mateixes precaucions que a Madrid”.

La presidenta madrilenya, que aquest dilluns s’ha reunit amb el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha dit també que Catalunya ha passat "èpoques molt difícils, durant l’estiu, i les segueix passant. Jo mai faria aquestes declaracions”. Així mateix, ha assegurat que no s’ha alegrat quan als catalans “els ha anat pitjor” o quan empreses van traslladar la seva seu fora de Catalunya, durant la fase més tensa del procés.

“Espanya és un gran país”, i l’Estat de les autonomies “no està per fer terrers”, troba Ayuso, que ha afirmat, a més, que “Catalunya és Espanya li agradi o no” a Torra.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides