Messi va poder anar gratis al Madrid el 10 de juny

Messi, capità del Barça, i Ramos, capità del Madrid
Messi, capità del Barça, i Ramos, capità del Madrid

La situació de Leo Messi ha promogut tota mena d'opinions i punts de vista que, majoritàriament, han tingut el seu origen en els interessos oportunistes i manipuladors d'un entorn que segueix intentant, a la desesperada, provocar la caiguda del president Josep Maria Bartomeu. Tot i que aquesta situació no beneficia absolutament ningú i perjudica la preparació de la temporada que ve, l'obstinació és de tal magnitud que s'ha utilitzat l'intent de fugida de Messi com a últim cartutx per abatre al president.

No obstant això, aquest històric episodi, desencadenat amb l'enviament d'un burofax signat per Leo donant per feta la seva condició d'agent lliure, s'ha girat en contra de l'oposició i finalment a favor de la inflexible postura de Bartomeu de defensar la continuïtat del davanter argentí.

En aquest enroc de Bartomeu s'han focalitzat les més agudes crítiques de l'ampli ventall d'opinadors i popes de l'entorn mediàtic, en general destacant la poca o nul·la sensibilitat del president a l'hora de deixar marxar al millor jugador de la història del futbol en resposta al seu extraordinari palmarès i full de serveis.

La veritat és que, contra aquesta presumpta i gèlida reacció del president, ningú ha explicat que la clàusula alliberadora que Messi va poder haver exercit abans del dia 10 de juny era d'una absoluta generositat, ja que Leo podia quedar completament amo dels seus drets federatius sense cap mena de clàusula ni condicions. Era lliure, si així ho hagués triat i decidit, de fitxar fins i tot pel Reial Madrid. Res ni ningú ho hauria impedit.

Bartomeu, igual que la seva junta directiva i també no pocs socis, ha interpretat la reacció tardana de Messi com el resultat d'una maniobra d'un tercer actor, el Manchester City en aquest cas, en col·laboració d'elements de l'oposició relacionats amb executius catalans del club anglès amb fins desestabilitzadors i electoralistes. En definitiva, si la pretensió de Messi era anar-se'n, i sense clàusula ni problemes de transfer, ho va tenir sempre a la seva mà. El Barça no l'hi va poder posar més fàcil.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides