Tornen a disparar-se els contagis a Catalunya: 995 en les últimes hores

La situació de Sabadell, Ripollet i Terrassa fa créixer la preocupació de la Generalitat per la Covid-19
Proves de la covid-19

El nombre de contagiats per la Covid-19 a Catalunya ha tornat a pujar, dels 622 de dimarts als 995 casos d'avui. Unes dades que han elevat la preocupació en el si de la Generalitat, sobretot pel que fa a quatre comarques. Als casos ja coneguts del Segrià i Barcelona i la seva àrea metropolitana, ara s'han unit els del Vallès Oriental i el Vallès Occidental, on l'augment de casos a ciutats com Sabadell, Ripollet o Terrassa és extraordinari. Per això, en aquestes ciutats s'estan fent proves massives amb l'objectiu d'identificar positius i poder prendre les mesures adequades. 

Des de l'inici de la pandèmia, Catalunya ha registrat 102.245 casos confirmats de coronavirus, segons ha informat la Conselleria de Salut de la Generalitat.

La xifra de morts ascendeix a 12.791, 10 més que els registrats el dimarts: 7.014 en hospital o centre sociosanitari, 4.119 en residència, 814 en domicili i 844 que no són classificables per manca d'informació.

Pel que fa als pacients ingressats, la xifra se situa en 607, fet que suposa un descens de 25 respecte a dilluns. Un total de 111 pacients es troben ingressats a la Unitat de Cures Intensives (UCI), tres més que en el balanç anterior.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides