590 nous positius per Covid-19 a Catalunya

L’increment de contagis reflectit al balanç de Salut, a la baixa tres dies seguits i per sota del miler
Atenció mèdica a l'àrea ampliada de l'Hospital Arnau de V...
Atenció mèdica a l'àrea ampliada de l'Hospital Arnau de Vilanova (Lleida)

Catalunya acumula 84.221 casos positius de Covid-19 confirmats per test ràpid o prova PCR des de l'inici de la pandèmia, després d'un increment de 590 en el darrer balanç del Departament de Salut de la Generalitat, publicat aquest dimarts. Dels nous casos, 83 corresponen a la ciutat de Barcelona i 84, al Segrià.

Segons les xifres oficials del govern català, les darreres 24 hores s'han notificat 165 casos menys que en l'anterior informe, de manera que els contagis reflectits en aquests balanços encadenen tres dies a la baixa i per sota del miler. Les residències de gent gran han concentrat fins ara 15.403 casos positius.

Salut ha informat, a més, d'una mort més per la malaltia del coronavirus. El total de defuncions associades a la Covid-19 a Catalunya és 12.644, segons les dades facilitades per les funeràries. 6.919 d'aquestes morts han tingut lloc en centres hospitalaris o sociosanitaris, 4.116 en residències i 802 en domicilis. Salut no classifica la resta adduint que no disposa de prou informació.

Actualment, hi ha 58 llits d'unitats de cures intensives (UCI) ocupats per pacients afectats per la Covid-19 i el darrer balanç inclou vuit malalts greus més que l'anterior. Salut xifra en 4.217 els pacients greus des de l'inici de la pandèmia i en 40.462 les altes hospitalàries en el mateix període.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides