El Govern anuncia el confinament de les residències de Lleida i el Pirineu

No podran acollir ingressos i no rebran visites, amb l'objectiu de "protegir els col·lectius més vulnerables"
L'exterior de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Chakir el Homrani, ha anunciat el confinament de totes les residències de gent gran de la regió sanitària de Lleida i el Pirineu lleidatà. Aquestes residències ja no podran acollir ingressos i els ancians no rebran visites, amb l'objectiu de "protegir els col·lectius més vulnerables", ha dit el conseller durant una visita a l'alberg municipal de Soses.

Segons ha informat el Departament de Salut, en total hi ha 89 persones ingressades per Covid-19 a la comarca lleidatana de Segrià, i és l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida el que registra majors xifres, amb 8 persones en planta (cinc més que ahir) i 11 a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Els últims brots detectats de coronavirus a Catalunya comencen a posar contra les cordes a el sistema sanitari. A el menys, així es desprèn de les declaracions que ha realitzat aquest matí el responsable de la unitat Covid-19 de l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida, José Luis Morales-Rull, que ha advertit que si bé a hores d'ara el centre hospitalari no està saturat, "la possibilitat de col·lapse existeix".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides