Canadell condiciona la seva entrada en política al retorn de la “unitat estratègica”

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona no veu impossible entrar al govern la pròxima legislatura
Joan Canadell, al Més 324, l'any 2019
Joan Canadell, al Més 324, l'any 2019

Joan Canadell, president de la Cambra de Comerç de Barcelona des del 2019, no descarta la possibilitat d'entrar a formar part del govern català la pròxima legislatura, malgrat que considera "poc fonamentades" les informacions publicades que ha apuntat els darrers dies en aquest sentit.

Canadell, que acaba de ser derrotat a les eleccions de l'ANC per Elisenda Paluzie, ha explicat a Twitter aquest dilluns que la seva intenció és acabar els seu mandats a la Cambra de Comerç de Barcelona i al Consell de General de Cambres de Catalunya, que s'exhaureixen el 2021 i el 2023, respectivament.

"Aquest fet fa difícil entrar al Govern en la pròxima legislatura… però no impossible", ha afegit abans d'explicar que supedita aquesta eventual maniobra al fet de veure "a curt termini" la possibilitat de "recuperar la unitat estratègica". En aquest supòsit, assegura que "em plantejaria fer un pas endavant, en qualsevol posició que se'm demanés".

"Hi ha alguna altra possibilitat però a hores d'ara no la veig clara. En tot cas, estarem atents aquestes setmanes vinents per si passen coses que canviïn el panorama polític i social", ha manifestat seguidament.

Canadell considera que el nou secretariat de l'ANC tindrà un paper "clau si és capaç de pressionar els partits, cap a un projecte unitari per culminar el procés".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides