Oficials de la Guàrdia Civil presenten una querella criminal contra Roures

L'acusen d'injúries i calumnies per haver dit que la Benemèrita tortura i altera informes
Jaume Roures
Jaume Roures

L'Associació professional d'oficials de la Guàrdia Civil, Unió d'Oficials, ha presentat finalment una querella criminal contra el responsable de la productora Mediapro, Jaume Roures. Els comandaments de la Benemèrita acusen Roures d'haver calumniat i injuriat aquest cos policial quan va dir al programa FAQS de TV3 que la Benemèrita tortura i modifica informes policials.

En el compte de Twitter de la Unió d'Oficials, el comandant de la Guàrdia Civil i vicepresident de l'associació, Javier Montes, ha informat de la presentació de la querella contra Roures afirmant que "no romandrem impassibles davant l'intent d'embrutar l'honor de la Guàrdia Civil, que l'únic que fa és complir fidelment els mandats constitucionals, vetllant per la seguretat ciutadana i per les llibertats públiques, independentment del partit polític que governi".

En aquest context, el comandant Montes ha anunciat que "per tot això presentem querella criminal davant la justícia, de la qual esperem que condemni (Roures) per injuriar i calumniar a una abnegada institució de l'Estat com és la Guàrdia Civil".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides