Sánchez anuncia que l’ingrés mínim vital s’aprovarà la pròxima setmana

També ha anunciat la reobertura del turisme, l'inici de la Lliga de futbol i la declaració de dol oficial
Pedro Sánchez

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha aprofitat la compareixença de cada dissabte per anunciar dues mesures destinades a la reactivació del sector turístic. La primera es basa a reclamar als establiments que es preparin en els "dies vinents" per començar a preparar la campanya d'estiu, i la segona té el seu pilar en el fet que, a partir del mes de juliol, ja es podran tornar a acollir turistes estrangers.

Sánchez ha arrencat la seva intervenció amb paraules optimistes: "l'índex de reproducció és el 0,20%. Podem dir que ho hem aconseguit a força de voluntat i de disciplina. "La gran onada de la pandèmia ha estat superada", diu el president i recorda que la meitat d'Espanya el dilluns estarà en fase 1 o 2. "Estem a un pas de la victòria però hem de recordar que el virus segueix a l'aguait i és vital no relaxar-nos", continua. I insisteix: "Seguim en l'emergència sanitària".

El president del govern espanyol també ha anunciat que el dia 9 de juny es reprendrà la lliga de futbol professional.

Un dels seus anuncis més esperat també s'ha produït avui. El president ha informat que la setmana vinent "s'aprovarà l'Ingrés Mínim Vital en el Consell de Ministres" per pal·liar les conseqüències econòmiques de la crisi per coronavirus a Espanya en les famílies més vulnerables.

Finalment, també ha anunciat que a partir de dimarts Espanya aprovarà la declaració formal del dol oficial per a les víctimes del coronavirus. Aquest durarà deu dies, el més llarg a la història d'Espanya.
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides