Més altes que contagis i els morts per coronavirus segueixen a la baixa

133 víctimes mortals i 1.324 contagis nous en les últimes 24 hores a Catalunya
Un sanitari pren mostres a un pacient

Les morts a Catalunya per coronavirus es mantenen amb una tendència a la baixa, segons les noves dades del Departament de Salut de la Generalitat i les xifres que s'han acumulat en els últims cinc dies. 133 noves víctimes mortals en les últimes 24 hores eleven el número total a 3.041 persones que han perdut la vida.

Segueixen sent xifres molt inferiors a les 262 de fa justament una setmana, rècord absolut des que va arribar la pandèmia a Catalunya o les més de 240 de dimecres i dijous passats.

Entre els dos dies de cap de setmana s'han detectat 1.324 positius nous, una de les xifres més baixes de l'última setmana, la més crítica. Des de l'inici de la pandèmia, el territori català ha sumat un total de 29.647 infectats. 4.603 d'aquests són professionals sanitaris.

Les dades positives arriben gràcies els 12.250 pacients de coronavirus que ja han rebut l'alta des de l'inici de la pandèmia. En les últimes hores s'han comptabilitzat 1.512 persones que han superat la malaltia, el doble de les sumades ahir dimarts.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides