Més de 900 víctimes mortals per la Covid-19 a Catalunya s’han produït a residències d’avis

Hi ha més de 500 centres amb persones diagnosticades o amb símptomes
Residències amb coronavirus

La Generalitat de Catalunya, a través del departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha donat a conèixer que fins a aquest dilluns han mort 909 persones per coronavirus a les residències d'avis catalanes. Aquesta xifra fa referència a les defuncions comptabilitzades des del passat 15 de març. Segons les dades de l'executiu català també hi ha 1.736 persones que han donat positiu en aquests centres que es troben en situació d'aïllament.

Les mateixes fonts han informat que del total de 75.000 treballadors que fan les seves tasques professionals a residències per a la gent gran, a hores d'ara n'hi ha 4.380 que estan aïllats o presenten símptomes de la malaltia.

També s'han comptabilitzat al voltant de 500 centres per a la gent gran que tenen persones que han estat diagnosticades o presenten símptomes. En concret, 252 centres tenen persones que han donat positiu en el diagnòstic i 355 centres tenen persones que presenten símptomes del coronavirus.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides