La Generalitat reclama al govern de Sánchez allargar el confinament total

Vergés diu que les mesures d'aïllament estrictes funcionen, "no podem tornar a la situació d'abans"
Alba Vergés

La consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, ha criticat aquest diumenge a Catalunya Ràdio que la pròrroga de l'estat d'alarma plantejada pel president no contempli precisament seguir amb el confinament total més enllà del 9 d'abril: "No pot ser que acabi setmana Santa i es torni a la situació anterior", s'ha queixat.

El president Pedro Sánchez té previst celebrar aquest diumenge una nova Conferència de Presidents per videoconferència per abordar la crisi del coronavirus després d'haver anunciat aquest dissabte que estendrà l'estat d'alarma dues setmanes més, fins al 26 d'abril.

Sánchez també va comunicar que les actuals mesures més estrictes, que impedeixen anar a treballar a tot aquell que no formi part d'una activitat essencial no es prorrogarà.

Per a Vergés, hi ha dades que desaconsellen relaxar aquestes mesures, almenys a Catalunya, on ha assegurat que encara no s'ha arribat al pic de contagis. La consellera creu per tant que no s'han de relaxar les mesures "de cap de les maneres" i que el moment per fer-ho serà "quan toqui", "sempre que les dades ho indiquin i no abans".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides