190 víctimes mortals en les darreres 24 hores a Catalunya pel coronavirus

La xifra de morts baixa lleugerament respecte al dia anterior, quan es va establir un rècord negatiu
Coronavirus

El nombre de morts per coronavirus a Catalunya continua en xifres elevades. En les darreres 24 hores han perdut la vida 190 persones, lleugerament per sota de la xifra del dia anterior, que va ser de 208, i que és el rècord negatiu en un dia fins ara.

Amb aquestes dades, el saldo de morts a Catalunya des que hi va arribar la pandèmia s'eleva a 1.070. En l'aspecte més positiu, s'han comptabilitzat un total de 722 altes, per sobre de les 687 del dia anterior, i la suma total de persones que han superat la malaltia és de 3.106.

Quan als nous contagis, la xifra es manté estable, amb 1.323, pels 1.348 de dijous. Amb aquestes dades, el total de positius acumulats és ara de 14.263. Del total d'afectats, 1.324 estan greus.

Pel que fa al brot d'Igualada i la Conca d'Òdena, Salut confirma un total acumulat de 508 positius de coronavirus. Del nombre total de casos, 140 són professionals sanitaris. 57 persones han mort amb la Covid-19.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides