El govern central avisa que el confinament s’allargarà més temps

La vicepresidenta Teresa Ribera afirma que probablement “les pròximes setmanes siguin dures”.
Els ministres encarregats de la lluita contra el coronavirus

La vicepresidenta quarta i ministra per la Transició Ecològica i Repte Demogràfic, Teresa Ribera, ha assegurat que “probablement les pròximes setmanes siguin dures”. Ribera ha apuntat que seran “dures tant pel manteniment de l’energia emocional i de la fortalesa de la informació que ens arriba com per quedar-nos confinats a les nostres cases”. Tanmateix, la ministra de l’executiu central ha afirmat que “si tots seguim les recomanacions de les autoritats sanitàries, podrem assolir aquell pic a partir del qual, afortunadament, veurem com cau l'afecció i la incidència del virus a la nostra societat”.

En el mateix sentit, el titular de Sanitat, Salvador Illa, ha destacat  que venen els “moments més durs” i que l'executiu busca arribar al pic, doblegar-lo, començar a descendir i vèncer-lo. El ministre Illa ha ressaltat que “anirem veient un augment de casos mentre en els propers dies ens anem apropant al pic”. D’altra banda, Illa ha remarcat que la ciutadania “està responent amb exemplaritat”.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides