ERC llença una OPA a l’exdiputada cupaire Mireia Boya

Els republicans treballen per trencar el discurs que els acusa de poc compromesos amb el procés independentista
Mireia Boya
Mireia Boya

L'exdiputada i exdirigent de la CUP, Mireia Boya, ha tornat als mitjans en les darreres setmanes arran de la publicació del seu llibre Trencar el silenci, on entre altres coses, explica el seu pas per la política i com ha influït en ella patir esclerosi múltiple. El llibre aborda també les "actituds masclistes patides en primera persona", segons consta en la ressenya, de les quals Boya denuncia que ha estat víctima en la formació anticapitalista.

La presència de l'exdirigent cupaire en televisions, diaris i ràdios ha fet també que airegi la seva visió del moment polític actual, que aprofundeixi en la manera com veu el procés independentista, el paper en el mateix de JxCat i ERC, i que també prengui certa distància respecte a alguns plantejaments del seu partit, la CUP.

Aprofitant això i les crítiques que Boya va fer contra la CUP pel cas d'assetjament que va patir per part d'un dirigent de la formació anticapitalista, des d'alguns sectors d'ERC, preocupats per la imatge del partit i les acusacions que els republicans estan poc compromesos darrerament amb l'independentisme i l'unilateralisme, han intentat que Mireia Boya s'apropi a ERC i li han donat suport. Es dona la circumstància que el pròleg del llibre de Boya l'ha escrit la secretaria general d'ERC, Marta Rovira, la qual es troba a Suïssa fugida de la justícia espanyola.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides