Amb quin ‘popular’ manté males relacions Dolors Montserrat?

Dolors Montserrat
Dolors Montserrat

L’eurodiputada Dolors Montserrat, líder del PP espanyol al Parlament Europeu, manté unes tenses relacions amb el seu antecessor, Esteban González Pons. Malgrat que tots dos provenen de la mateixa família dins dels populars, les maneres de fer de cadascun els han portat a tenir el mínim contacte entre ells, segons expliquen altres eurodiputats.

González Pons era la persona de confiança de Mariano Rajoy al Parlament Europeu, però a les últimes eleccions de maig de l’any passat, Pablo Casado va confiar en Dolors Montserrat, malgrat que aquesta havia estat al costat de María Dolores de Cospedal en un primer moment.

González Pons és vicepresident del grup popular a l’Europarlament, mentre que Montserrat és a hores d’ara només membre, sense tenir responsabilitats en el grup europeu, segons consta en la seva fitxa.

Es comenta pels passadissos de la cambra que tots dos miren d’evitar-se. Montserrat s’ha significat a les últimes sessions al tractar de replicar a Carles Puigdemont, però aquest últim, en la seva estrena, no va acceptar el debat proposat per qui va ser ministra de Sanitat amb Rajoy.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides