La productora de Toni Soler és la que rep més diners de TV3

El 2019 va rebre 4,7 milions d’euros pels seus programes molt per davant de La Manchester Radiofònica, Brutal Media i El Terrat Produccions
Toni Soler al programa diari de TV3 'Està passant'
Toni Soler al programa diari de TV3 'Està passant'

La productora Minoria Absoluta, propietat de Toni Soler, és la que més diners va ingressar l’any passat pels seus contractes amb TV3. Va cobrar 4,76 milions d’euros, un milió més que els que va rebre La Manchester Radiofònica de Ricard Ustrell i prop de dos més que Brutal Media (3 milions) i El Terrat (2,87 milions), la productora d’Andreu Buenafuente que acaba de ser adquirida pel grup mediàtic de Jaume Roures, Mediapro.

Mediapro va superar el milió d’euros d’ingressos procedents dels seus treballs per a TV3 gràcies a dos contractes per “adjudicació de béns i serveis. Servei integral de producció per a la corresponsalia de Londres”, segons consta al portal de la transparència de la Corporació Catalana de Mitjans de Comunicació (CCMA).

Al llarg del 2019, la productora de Jaume Roures va firmar dos contractes per aquest concepte, un de 115.000 euros el 29 de maig i un de 896.000 euros el 4 de novembre. A més, el 8 de gener va firmar el contracte pel qual rebia 60.000 euros pel documental Causa especial, crític amb l’actuació de la justícia espanyola en el cas del procés independentista català. El documental l’havia emès el programa Sense ficció tres setmanes abans.

Els ingressos de Brutal Media procedeixen sobretot dels 2,7 milions que va rebre pels 13 capítols de la segona temporada de la sèrie Les de l’hoquei, mentre que més de la meitat dels de la productora El Terrat (1,5 milions) van procedir de la realització del programa FAQs. Una altra productora que ha superat el milió d’ingressos l’any 2019 pels seus contractes amb TV3 és Alguna Pregunta, d’Antoni Bassas i Xavier Bosch.

Per la versió televisiva de l’APM va rebre 1 milió d’euros, i per la radiofònica, 150.000. El contracte més car el van subscriure la ­CCMA i La Manchester Radiofònica. Es va signar el 17 de juliol i és de 3,1 milions. El Planta baixa, estrenat fa uns mesos, surt fins i tot més car que un clàssic de TV3, el Polònia de Minoria Absoluta. Va costar 3,07 milions. Està passant ha costat 644.000 euros.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides