Euroenganxada entre Puigdemont i Montserrat

Reprodueix vídeo

L'exministra de Sanitat i eurodiputada del PP Dolors Montserrat ha pogut debatre finalment amb l'expresident català i eurodiputat de JxCat Carles Puigdemont, al qual havia titllat de covard perquè aquest dimarts havia negat a Montserrat la possibilitat de rèplica a la seva intervenció al Parlament Europeu.

En el torn de rèplica que aquest cop sí que ha permès Puigdemont, Montserrat l'ha acusat de ser un "pròfug de la justícia, que va atemptar contra l'estat de dret i va robar diners públics", i ha indicat que "immunitat no és impunitat".

Montserrat es referia així als delictes de sedició i malversació pels quals es va condemnar a altres dirigents del procés, però que a Puigdemont, que va eludir la justícia espanyola marxant a Bèlgica, l'imputa el Tribunal Suprem, que ha reclamat al Parlament Europeu que li aixequi la immunitat per poder jutjar-lo.

Puigdemont s'ha emparat en la presumpció d'innocència quan ha esgrimit contra les acusacions de Montserrat l'existència d'una directiva que impedeix els càrrecs públics atacar la presumpció d'innocència. "A quines condemnes es refereix, a quin judici, quins delictes he comès perquè faci aquesta afirmació?", ha respost Puigdemont en castellà.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.