Els Jordis ja poden sortir dos dies de la presó de Lledoners

La conselleria de Justícia els hi dona el primer permís penitenciari
Jordi Sànchez i Jordi Cuixart
Jordi Sànchez i Jordi Cuixart

Jordi Sánchez i Jordi Cuixart disposen de 48 hores de permís penitenciari concedit per serveis penitenciaris dependents de la conselleria de Justícia de la Generalitat de Catalunya, i podran sortir dos dies de la presó de Lledoners on compleixen condemna.

Des d'aquest dimarts, 14 de gener, els Jordis podien demanar fins a 36 dies de permís penitenciari a l'any en haver-los concedit el segon grau i ja haver complert una quarta part de la pena de nou anys de presó que els va dictar el Tribunal Suprem.

De moment no ha transcendit quins són els dos dies que Sánchez i Cuixart han decidit sortir de la presó, tot i que ha transcendit que tenen previst passar aquest permís amb les seves respectives famílies i no tindrien previst participar en cap acte públic.

Tot i disposar d'aquest permís, durant els dos dies que els Jordis estiguin fora de la presó estaran acompanyats en tot moment per un tutor de la presó de Lledoners. Aquests permisos els concedeix directament la conselleria de Justícia sense necessitat de l'autorització d'un jutge.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides