Vot de confiança de Rufián a Delgado com a fiscal general

El portaveu d’ERC al Congrés diu que és aviat per jutjar-la malgrat atribuir-li “pronunciaments terribles”
Gabriel Rufián
Gabriel Rufián

El diputat i portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, s’ha desmarcat de les crítiques que l’oposició ha dedicat al president del govern espanyol, Pedro Sánchez ,pel fet d’haver proposat l’exministra de Justícia Dolores Delgado com a nova fiscal general de l’Estat.

Rufián ha manifestat que “no es pot jutjar algú abans que comenci a exercir el seu càrrec” i s’ha limitat a demanar-li que sigui “independent”, malgrat que li ha atribuït “pronunciaments terribles”.

El diputat d’ERC ha dit que del PSOE esperen el millor però estan preparats pel pitjor, i que entén que el vicepresident del govern i líder de Podemos, Pablo Iglesias, defensi ara que Delgado esdevingui la fiscal general, adduint que “la política és cavalcar contradiccions”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides